Wie zoeken wij

 

     WIJ ZOEKEN;

Mensen die mee werken aan een theaterstuk!

Wij, van Werkplaats-theater, een groepje gepassioneerde theatermakers, zijn op zoek naar mensen met en zonder een beperking, elke kleur of ras, van elke identiteit die geïnteresseerd zijn in theater en graag willen deelnemen aan een uniek theaterproject. Met dit schrijven willen we een oproep doen aan alle mensen die het avontuur van het theater willen ontdekken en zich willen aansluiten bij ons team.

Ons theatergezelschap bestaat uit een mix van mensen met een beperking en (semi)professionele acteurs, regisseurs en technici. We geloven sterk in de kracht van inclusiviteit en diversiteit en willen een podium bieden aan mensen met diverse achtergronden en talenten. Het is onze overtuiging dat iedereen de mogelijkheid verdient om zijn of haar creatieve potentieel te ontdekken en te ontwikkelen.

Het doel van onze projecten zijn om een veilige en stimulerende omgeving te creëren waarin deelnemers hun expressieve vaardigheden kunnen verkennen en hun zelfvertrouwen kunnen vergroten.

Ervaring is niet vereist, alleen de wil om te leren en te groeien. Ons team van ervaren theaterprofessionals zal je begeleiden en ondersteunen tijdens het hele proces. We zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat er ruimte is voor persoonlijke groei en creatieve bijdragen.

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van dit theaterproject en een geweldige ervaring wilt opdoen, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar Werkplaats-theater heesbeen.jacg@gmail.com of bel ons op 0640060169. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken.

Wees niet verlegen en grijp deze kans om je talenten te laten zien. Samen kunnen we een onvergetelijke theaterervaring creëren en nieuwe vriendschappen smeden. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons theatergezelschap!

Werkzame elementen

  • Kwetsbare mensen stellen zelf doelen en bepalen waar ze aan willen werken.

  • Het verhaal (en de problemen en/of uitdagingen) van de deelnemer staat centraal.

  • Gelijken ondersteunen elkaar en gaan actief met de eigen en elkaars problemen aan de slag.

  • Kwetsbare mensen krijgen een stem.

  • Inzetbaar voor een veelheid van doelgroepen.

  • Een veilige haven om te leren participeren, zonder de consequenties van het echte leven.

  • Het sociale netwerk van de kwetsbare mensen wordt in kaart gebracht en geactiveerd om steun te bieden waar dat nodig is.

  • Door middel van theater-voorstellingen wordt het sociale netwerk actief betrokken in een dialoog over de (structurele /systeem)factoren die invloed hebben op de leefwereld van de doelgroep.

  • Vergroting van emotioneel welzijn en stimulans voor de persoonlijke ontwikkeling.

Mail:       Heesbeen.jacg@gmail.com

Bel:         Tel. 06 4006 0169

 

                                              TOT GAUW